Batúcamela als mitjans

L’Estimbada 2017, organitzada per Batúcamela, va reunir més de 100 percussionistes a Cerdanyola

© Batúcamela. Tots els drets reservats.

Aquest és el recull de premsa on ha aparegut Batúcamela:

14 de juny del 2014

“Muchos somos de familias castellanohablantes y nos hemos educado con la inmersión. Es un sistema justo que da igualdad de oportunidades a gente de diferente origen”, apostilló Manel sosteniendo los palos de su tambor durante una pausa de su grupo, Batúcamela, de Cerdanyola del Vallès, que animaba el paso de los manifestantes. Entre ellos los de 50 personas, entre familias y maestras...”

28 d’agost del 2014

“La formació contribuirà a dinamitzar els espectacles programats en aquest festival d'arts escèniques internacional, que acostarà algunes de les propostes de teatre infantil més novedoses del moment...”

24 de maig del 2016

El grup de percussió de Cerdanyola del Vallès, Batúcamela, va participar aquest cap de setmana passat en la IV edició del certamen biennal As de Repiques, a Vilassar de Mar. Es tracta d'un concurs solidari i per a grups de percussió de carrer amb caràcter festiu, que serveix d'incentiu...

29 de setembre del 2016

A la plaça de l'Abat Oliba s'instal·larà la carpa de Circ Xic i hi haurà tres cercaviles al carrer com 'Rats' de Campi qui Pugui o el grup Batúcamela, entre d'altres.

26 de desembre del 2016

El grup de batucada Batúcamela, de Cerdanyola del Vallès, s'ha llançat amb un mannequin challenge que han enregistrat en el seu local d'assaig.

23 de març del 2017

“Hi haurà un bon reguitzell d’agrupacions de tot Catalunya, com ara Ambitum de Vilassar de Mar, Xàldiga de Manresa, Atabalats d’Esplugues, l’agrupació Batúcamela de Cerdanyola del Vallès, els Fills de la Flama de l’Hospitalet de Llobregat i les Gàrgoles de Foc de Banyoles.”

9 de maig del 2017

La 2a Trobada de Percussió de Cerdanyola, "l'Estimbada", se celebrarà el pròxim dissabte 13 de maig amb colles provinents de Lió, Sant Cugat, Barcelona, Castellar del Vallès i Ripollet.

11 de maig del 2017

Després de l’èxit de l’any passat, l’Estimbada: Trobada de percussió de Cerdanyola, organitzada per la batucada local Batúcamela, arriba a la seva segona edició amb novetats destacades.

12 de maig del 2017

L'Estimbada, organitzada per la batucada local Batúcamela, comptarà amb la presència dels grups Les Zurbamateurs de Lyon, A Batida do Tambor de Sant Cugat, Batukació de Barcelona, Tucantam Drums de Castellar, Azinheira Batucada d'El Clot i Rhytm'n'Moyo de Ripollet.

12 de maig del 2017

El certamen, organizado por la batucada local Batúcamela, arrancará mañana sábado a las 11:00 horas en la plaza Abat Oliba de Cerdanyola del Vallès y se alargará hasta la madrugada con actividades para todos los públicos.

13 de maig del 2017

Cerdanyola acull aquest cap de setmana l'Estimbada: Trobada de Percussió de Cerdanyola, després de l'èxit de la primera edició, que es va celebrar l'any passat. Organitzada per la batucada local Batúcamela, arriba a la seva segona edició amb novetats destacades.

14 de maig del 2017

La 2a Trobada de Batucades de Cerdanyola del Vallès, l'Estimbada, ha gaudit d'un gran èxit durant tota la jornada del dissabte 13 de maig.

 
www.000webhost.com