© Batúcamela. Tots els drets reservats.

Grups convidats
Col·laboren

Arribats de Lyon, Les Zurbamateurs tornen a Cerdanyola per ensenyar-nos, un cop més, la seva fusió entre ritmes i danses.

Aquest estiu farà 5 anys que va néixer A Batida do Tambor, una formació de Sant Cugat del Vallès amb 18 membres actius. Aquest grup busca la inspiració dels seus temes en el samba-enredo brasiler, el tumbao cubà o el hip-hop americà. Les ganes d’innovar en el món de la batucada de carrer, fan que aquestes influències musicals es barregin per composar temes diversos, amb aires llatino-americans.

Grup sorgit al 2012 d'un taller de mares i pares de l'escola Diputació de Barcelona. Els amics de Batukació fan diversitat de ritmes, des de brasilers fins a més tradicionals.

Azinheira Batucada és un nou projecte de percussió nascut farà un any al barri del Clot de Barcelona, tot i que moltes de les seves membres són també d’altres barris i localitats. Gràcies a aquesta pluralitat, els seus temes són fusions i noves creacions, pensades entre totes amb la intenció de transmetre el bon rotllo que els uneix a través dels seus instruments, ja siguin petits o grans, lleugers o pesats.

Fa 5 anys van nèixer per crear espectacle als carrers de Ripollet i no deixen a ningú indiferent amb els seus ritmes! Estem encantats de “fer el mico” de nou amb els nostres veïns! Benvinguts, Rhythm n’ Moyo, un any més!

Tucantam Drums és un projecte de percussió de carrer que neix arrel de les inquietuds percussives de més de 20 persones. La seva motivació és divertir-se i fer que qui els acompanyi gaudeixi tant o més que ells!

Cercavila i festa

La 2a Estimbada: Trobada de Percussió de Cerdanyola se celebrarà el proper dissabte 13 de maig del 2017. L’esdeveniment comptarà amb una activitat infantil al matí on els més petits del poble tindran la oportunitat de fer els seus propis instruments de percussió i tocar-los acompanyats i guiats per membres de la batucada. L’activitat, preparada i gestionada juntament amb els esplais i caus de Cerdanyola, acabarà amb un cercle de percussió on tocarem tots plegats.


A les 17:30h, començaran dues cercaviles pel centre de la poble que es trobaran a la plaça Abat Oliba i a mida que vagin arribant cada una de les colles convidades farà un petit lluïment de 2 minuts en estàtic. Quan finalitzi l’últim lluïment totes les colles farem una breu cercavila fins la Platgeta del Riu Sec.


A les 20.15h, al Parc Can Xarau (Platgeta del Riu Sec), molt proper a la zona on haurem fet els lluïments, començaran el lluïments finals, que acabaran amb l’actuació de la colla amfitriona, Batúcamela. A la Platgeta del Riu Sec, hi haurà sopar popular, festa, música i, sobretot, molt de ritme!


CERCAVILES I GRUPS:


Cercavila de baix: Rhythm’n’Moyo, Les Zurbamateurs i Batukació

Cercavila de dalt: Azinheira, A batida do tambor i Tucantam Drums

DISSABTE 13 DE MAIG DEL 2017
amb el suport de:
Petita Estimbada

El proper 13 de maig també tindrà lloc la Petita Estimbada. A partir de les 11 del matí i fins les 13h, a la Plaça Abat Oliba es farà una festa Infantil amb la col·laboració de diferents esplais i caus de la ciutat.


Els nens i nenes que s’hi vulguin acostar podran construïr el seu propi instrument i, més tard, participar en un cercle de percussió!

 
www.000webhost.com