© Batúcamela. Tots els drets reservats.

Grups convidats
Col·laboren

Abra-K Pum son un grup de Sant Joan Despí de 19 percussionistes. Combinen ritmes diversos (funk, samba, reggae, reggaeton, swing...) amb unes coreografies energètiques que us transmetran força, varietat i molta passió per la percussió!

Cercavila i festa

18:00h Al Carrer Sant Ramón amb Anselm Clavé, inici de l’Estimbada 2018 amb una gran cercavila pel centre del poble que farà una primera parada a la plaça Abat Oliba, on cada una de les colles convidades farà un petit lluïment en estàtic. El recorregut acabarà amb una nova però breu cercavila fins el Parc de Can Xarau.


20:15h Al Parc de Can Xarau, inici dels lluïments finals de tots els grups.


21:00h Cercle de percussió amb totes les colles.


21:30h Sopar popular amb l’actuació de l’artista local Anto. La festa continuarà

amb bona música de revetlla a càrrec de PD’s fins a les 03:00h de la matinada, quan donarem per finalitzada la trobada.

DISSABTE 12 DE MAIG DEL 2018
amb el suport de:

Els Diables de Les Corts són una colla de diables i tabalers que des de fa gairebé 25 anys animen i dinamitzen el districte de Les Corts. La colla va aparèixer amb l’objectiu de gaudir i fer gaudir a través de la cultura popular i tradicional.

Bloco Virado són alegria, festa, ritme i animació. Ofereixen un espectacle basat en ritmes brasilers com la samba carioca, la samba reggae o el funky. Neixen del Taller de Música de la Universitat d’Alcalá de Henares.

Tucantam Drums és un projecte de percussió de carrer que neix arrel de les inquietuds percussives de més de 20 persones. La seva motivació és divertir-se i fer que qui els acompanyi gaudeixi tant o més que ells!

Explosió rítmica són un grup de percussió rubinenc de batucada amb moltes ganes de compartir i transmetre la seva passió per la música i la seva energia explosiva per fer ballar carrers i places.

Ämbitum, companyia de percussió de carrer de SolRe Percussió, amb influències del funk, hip hop i la dansa urbana. Composta per 13 músics amb aspiracions a ballarins, uneixen música i moviment en els mateixos artistes.

Els Descentrats són un grup de 20 somiadors de Sants-Hostafrancs, Barcelona. Les seves actuacions barregen tot tipus d’estils, on s’inclouen grans hits de la percussió i temes propis.

Nascuts aquest mateix any, els Tocats x Gravi són una colla de joves de Primària de l’Escola Gravi de Barcelona que ens ensenyaran tot el que són capaços de fer.

 
www.000webhost.com