http://livepage.apple.com/
El grup

Final de l’actuació conjunta amb Les Zurbamateurs a Lyon, França

© Batúcamela. Tots els drets reservats.

Els Batúcamela som el grup de batucada de Cerdanyola del Vallès. La banda està formada per 25 membres que assagen plegats cada diumenge al Casal de Joves de la població, a més de la dedicada preparació que fan durant la setmana. Tots nosaltres hem treballat fort per crear el que som avui dia: un grup que té l’objectiu d’aportar ritme, energia i fer que tothom gaudeixi ballant la nostra samba més brasilera. La vitalitat jove i capacitat de creació fan que aprofitem qualsevol moment per sortir al carrer i animar l’ambient allà on se’ns reclami a ritme de percussió.
El nostre grup és relativament jove, ja que el nou projecte de batucada ha arribat a la seva maduresa al llarg del darrer any. Un temps durant el qual hem traslladat als carrers la feina constant de mesos en els que hem preparat tots els nostres temes musicals.

Hem tingut presència sobretot a tot tipus d’actes i festes de la nostra vila, Cerdanyola del Vallès, ja que devem tot el nostre respecte i agraïment a vilatans i vilatanes que ens segueixen allà on anem. Però també ens hem mogut i hem estat molt presents en diferents esdeveniments de l’àrea metropolitana de Barcelona. Actualment, la maquinària no para i els nous temes van sortint del forn per estrenar-los en les properes actuacions. Ens hi acompanyeu?
Informació i contractació
 
www.000webhost.com