Properes actuacions
Properament
Aviat, noves dates confirmades

© Batúcamela. Tots els drets reservats.

Properament
Aviat, noves dates confirmades
Espai membres
Marxem a Lyon!

Quan la música i la dansa acompanyen les nits més glaçades, quan ni la distància ni la llengua són fronteres, sinó pentagrames que ens uneixen... Quan descobreixes la bellesa d'allò descongut, i retorna la dels que eren propers a tu... tan sols hi ha lloc per als somriures i l'alegria, i la pau interior abraçada amb la millor de les bogeries.

Publicat el 19 de desembre del 2016

Llarga vida a l’Estimbada!

Publicat el 29 de maig del 2017

Fa tot just un any i poc culminàvem un dels majors reptes que ens hem marcat col·lectivament fins el moment: l'organització de la primera trobada de batucades a Cerdanyola del Vallès, l'Estimbada. La vam preparar durant mesos amb molta il·lusió però també amb la inevitable inseguretat de qui comença una cosa nova.

I un any més, Carnestoltes!

Publicat el 28 de febrer del 2017

Carnestoltes és una data que sempre esperem amb molta il·lusió perquè tocar al nostre poble en un dia en què tot s'hi val sempre és molt agraït però aquest any ha estat realment especial perquè ens hem endut una gran sorpresa.

Informació i contractació

Has sentit l’energia de Batúcamela pels carrers i vols que formem part de la teva festa o el teu esdeveniment? Escriu-nos o omple el nostre formulari i ens posarem en contacte amb tu!

Actuació durant la Fète des Lumières a Lyon, França

 
www.000webhost.com