Properes actuacions
5 maig 2018
Festes Roser de Maig | Cerdanyola del Vallès

© Batúcamela. Tots els drets reservats.

12 maig 2018
Estimbada 2018 | Cerdanyola del Vallès
Espai membres
Llarga vida a l’Estimbada!

Publicat el 29 de maig del 2017

Fa tot just un any i poc culminàvem un dels majors reptes que ens hem marcat col·lectivament fins el moment: l'organització de la primera trobada de batucades a Cerdanyola del Vallès, l'Estimbada. La vam preparar durant mesos amb molta il·lusió però també amb la inevitable inseguretat de qui comença una cosa nova.

I un any més, Carnestoltes!

Publicat el 28 de febrer del 2017

Carnestoltes és una data que sempre esperem amb molta il·lusió perquè tocar al nostre poble en un dia en què tot s'hi val sempre és molt agraït però aquest any ha estat realment especial perquè ens hem endut una gran sorpresa.

Informació i contractació

Has sentit l’energia de Batúcamela pels carrers i vols que formem part de la teva festa o el teu esdeveniment? Escriu-nos o omple el nostre formulari i ens posarem en contacte amb tu!

Actuació durant la Fète des Lumières a Lyon, França

Retoca’mmmm

El passat dissabte 7 d’abril vam ser, un any més, a la trobada que organitzen els Diables de Les Corts a Barcelona. Com en les edicions anteriors, la festa va ser tot un èxit. L’esdeveniment va durar des de primera hora de la tarda fins ben entrada la nit, i vam poder tocar rodejats d’un total de 12 colles d’arreu de Catalunya...

Publicat el 26 d’abril del 2018

 
www.000webhost.com